Trampolinpark

Välkommen till Megafun trampolinpark. En häftigt och fartfylld träningsarena vara sig du är nybörjare eller proffs. Kombinera trampolinerna med basket eller prestera max i vår hinderbana. För dig som har erfarenhet finns high performance mattor.
Ta med dig barnen, familjen, vännerna eller kollegorna och aktivera er på Megafun trampolinpark.

DODGEBALL

Två lag med 4 – 10 spelare på plan möts och målet är att bränna ut motståndarna genom att träffa dem med mjuka bollar. Utmaningen är att använda din studs på trampolinen för att undvika att träffas av bollarna. Sen gäller det bara att ta ut det andra laget, en efter en. Sista studsande spelaren vinner. Perfekt för fester, vänner emellan eller för företag (bara för att få möjligheten att kasta boll på chefen).

FOAMPIT

Vår foampit är mångas favorit. Det är ett stort hav med skumgummikuddar där du kan landa mjukt. Det här möjliggör för många att våga testa nya coola tricks som du sedan kan testa utföra på trampolinerna. I anslutning till vår foampit finns trampoline, men du kan även hoppa i från kanten om du vill börja smått.

SLAMDUNK

Dunka som en basketstjärna utan att låta tyngdlagen komma i vägen. Grundkurs; tre hopp för att hitta rätt studshöjd och sedan är det bara att dunka! Vill du vara lite mer avancerad så kör bollen runt ryggen eller mellan benen. Var kreativ och maxa stilpoängen!

THE WALL

För dig som vill exprimentera finns The Wall, en vägg med eurotramp trampoliner nedanför där du kan testa wallrun eller göra olika tricks. Väggen är olika hög i etapper, testa dig fram och se hur högt du klarar!
Dessa trampoliner är high performance.

FREE JUMP ARENA

Du kan hoppa från trampolin till trampolin eller bara släppa loss och studsa i detta överdimensionerade hopp-palats. Freejump är vår öppna trampolinyta, här finns många trampoliner i horisontellt plan eller med 45° vinkel och med olika höjdnivåer. Här finns extra lång trampolin för dig som vill volta dig framåt och roliga hinder som gör att du kan få ett bra flow i dina volter eller testa nya trampolintricks.

Hinderbana

En hinderbana där du kan utmana din vän att snabbast ta sig igenom eller slå din segrare rekord. Be oss att klocka dig om du vill hamna på vår High Score.

VIKTIG INFORMATION

  • Vi har ingen åldergräns men barn 0-15 år får endast besöka parken i sällskap med vuxen.
  • Föräldrar eller anhöriga är välkomna upp i parken som åskådare utan betala. Blir de sedan sugna på att hoppa de också så finns drop-in tider att köpa i vår reception.
  • Alla våra hoppare måste använda trampolissockor för bästa grepp. (Finns att köpa på plats 35 kr)
  • Det går bra att komma på en drop-in tid men vi kan inte garantera att det finns plats.
  • Endast en person åt gången på varje matta, och vi ber er att uppmärksamma på regelskyltarna som finns uppsatta vid de olika trampolinerna.

Vi hjälper dig

Vårt duktiga crew som finns på plats visar dig gärna och anordnar även kurser så att du kan utvecklas.